fbpx

Бистро Амира – Новото старо?

Малка промяна във визията с голям ефект.

Проектът
Анализът
Подобни проекти

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Бистро Амира е ресторант, базиран в град Варна, който е на пазара от дълги години. През 2019г. бизнесът претърпява промяна на мениджърско ниво. Новият управител на бистрото бива изправен пред немалката задача да възстанови продажбите до нивото, което са били предишни години и по възможност да ги увеличи до нови висоти. За съжаление на него му липсва информация, която е важна в този процес. Задачата пред КОМПАНИЯТА е да помогне на Бистро Амира да намери посоката, в която иска да се развива, и да положи основите на това бъдещо развитие.

РЕЗУЛТАТЪТ: Съдействие при дефинирането на крайните цели на бизнеса, както и обновяването на външна и онлайн реклама. Поставяне на основите, върху които Бистро Амира ще гради своя бранд идните години, както и изграждането на визуална приказка онлайн, показваща истинския чар на кътния ресторант в град Варна и утвърждаваща обещанията при посещението на място.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: С всеки изминат ден, публиката която научава за Бистро Амира нараства все повече и повече, с което се вижда и повишаване на продажбите. Хората, които търсят вкусна храна, обвързана с приятна обстановка, получават още едно уникално предложение, като те се запознават с интересните ястия, които Бистро Амира предлага от спокойствието на своя дом.

Голяма част от ресторантите претърпяват затруднения във времена на криза от вида на COVID-19. Пандемията комбинирана със стъпването на нов мениджър на етажа може да се окаже съдбоносно за един бизнес.

Докато много бизнеси биват изправени пред трудности, докато вируса се разпространява и мерките за сигурност стават по-стриктни, новият управител на Бистро Амира не се обезнадеждява, а дори прави обратното. Той иска да даде на своя ресторант помощта, от която той има нужда.

Свързвайки се с нас, екипът на Бистро Амира търси допълнителна подкрепа при популяризирането на бранда. Заедно с КОМПАНИЯТА, те работят усърдно за постигане на целите, които са си задали.

Нашата работа се изрази в това да помогнем на Бистро Амира да намери своите отличителни знаци и от там да покаже на клиентите на бистрото, че имат възможността да хапнат от вкусната храна която ресторанта предлага, както на място, така и от удобството на своя дом или офис.

Създавайки съвместно разновидни събития, по повод  различни празници и случаи, които любителите на вкусна храна могат да посетят във физическата локация на бистрото, ние постигнахме увеличение на продажбите в дългосрочен план, както и затвърдихме вече направените обещания за приятен престой и вкусово удоволствие.

Допълнително, изградихме и стратегия за създаването на съдържание, което да бъде използвано онлайн, с цел допълнителен контакт с потенциални клиенти, което помага в обединеното цялостно представяне на бизнеса, било то онлайн или на живо.

Подобни проекти

Mussala Insurance Broker – Застрахователния брокер разчитащ на доверието

Създаване на съдържание за социални мрежи, в комбинация с печатна и външна реклама за популяризиране на бранда.

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Sorelle Di Talento – Аксесоари за една модерна дама

Опаковъчен дизайн и услуги по печат.