fbpx

CreditMarket – Възраждането на една компания

Създаването на цялостна бранд идентичност и основите на онлайн присъствие.

Проектът
Анализът
Подобни проекти
 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Професионалистите в кредиторския сектор от CreditMarket дойдоха при нас, имайки идея да възродят тяхната компания, замразена във времето. Тяхната цел беше да представят ценностите си в реален вид. Задачата пред КОМПАНИЯТА беше да помогне на CreditMarket да предаде информацията с какво се занимават по разбираем начин за своите клиенти, които на свой ред да видят CreditMarket като компания която може да бъде техния партньор в предприемането на нови начинания.

РЕЗУЛТАТЪТ: Подновена бранд визия, която се вписва във времето, когато бъде сравнена с конкурентите във финансовата среда. Поддържащ визията уебсайт, съдържащ най-важната информация за един клиент и създаването на основата на социалните мрежи, които ще бъдат развивани в бъдеще с цел придобиване на нови клиенти.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: Клиентите на CreditMarket вече биват посрещани с нужната за тях важна информация още при първия допир с бранда. Това води до увеличено доверие към компанията, което е изключително важно при конвертирането на лийдове към клиенти. Комбинирано с модерна визия и вече съществуващото отношение, бранда застава като силен конкурент в пазарната среда, с което може да се бори за дял в идните години.

 

Избора на банка, която да бъде Вашия партньор в предприемането на следващите стъпки в живота Ви, много често може да бъде объркващ. В среда, в която има море от различни опции за кандидатстване по кредитно финансиране, наличието на информирани и доверени съдружници, които да помогнат за този избор, е ключово. Това може да се окаже повратен момент при взимането на такова важно решение в нечий живот.

Кредитният посредник CreditMarket, решават този проблем като си партнират с различни банкови и не-банкови институции и предлагат на своите клиенти едно място за сравнение на оферти от всякакъв вид. С тяхна помощ може да се определи правилната услуга за разновидните финансови нужди на всеки един потребител.

 

Изграждането на връзка с клиентите, както и вдъхвайки усещане за професионализъм и доверие, може да бъде много трудно днешни дни. Поради тази причина CreditMarket потърси помощта на КОМПАНИЯТА в създаването на визия, която да се различи от корпоративната среда, в която се намират. В същото време, идентичността им трябва да вдъхва доверие в хората, които имат нужда от сътрудник в предприемането на бъдещи начинания.

Какъв е процеса по кандидатстване за кредит? Решавате, че искате да предприемете по-голяма стъпка в живота си, като закупуването на собствено жилище или инвестиция в пасив който да е полезен в бъдещ момент. Започвате да търсите жилища в решената от Вас област. Намирате перфектното такова, но цената му е извън предвидения бюджет. Започвате да търсите информация относно услуги по финансиране в корпоративни сайтове, където всичко е написано за хора, които разбират от тематиката, но оставате по-объркани с всяка изминала страница, която прочитате. Там идват експертите от CreditMarket.

 

Те предлагат цялата тази информация, кондензирана по начин, разбираем за Вас. За съжаление обаче, това не винаги е достатъчно. За да изберете партньор в тази така важна стъпка, трябва да изградите доверие с човека, който ще Ви консултира. Това доверие се гради с време, а всяка спестена минута е от значение.

Нашата работа се изрази в това, да помогнем на CreditMarket да намери собствения си глас и да го представи по подходящ начин пред клиентите си, които на свой ред могат по-спокойно да се доверят на специалистите. С наша помощ, CreditMarket откроиха силните си страни.

 

КОМПАНИЯТА им помогна да ги представят подобаващо в тяхната нова визия, както онлайн така и извън интернет пространството. Изразявайки се пред клиентите си по представителен за компанията начин, CreditMarket заеха позиция на пазара, която ясно предава техните идеи и ги поставя пред по-всеобхватна публика.

Подобни проекти

Mussala Insurance Broker – Застрахователния брокер разчитащ на доверието

Създаване на съдържание за социални мрежи, в комбинация с печатна и външна реклама за популяризиране на бранда.

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Sorelle Di Talento – Аксесоари за една модерна дама

Опаковъчен дизайн и услуги по печат.