fbpx

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Проектът
Анализът
Подобни проекти

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Като творческа агенция, която се занимава с услуги от креативно естество, за нас беше от първостепенно значение да представим себе си по начин, който отговаря на вижданията ни. Тази задача носи със себе си допълнителна тежест и поради факта, че трябваше да отличим себе си от конкуренцията в бранш, характеризиран от качествoтo уникалност. За нас беше изключително важно да създадем корпоративна идентичност, която ясно отразява ценностите и идеалите на бранда, който стои зад нея. Допълнително предизвикателство бяха някои “творчески различия” относно визията на КОМПАНИЯТА – трудност при новостартиращи бизнеси, която често се оказва по-сложна за разрешаване, отколкото изглежда на пръв поглед.

РЕЗУЛТАТЪТ: Изградена цялостна бранд визия, простираща се както онлайн – в нашия уебсайт и социални мрежи, така и извън мрежата. Създадена стратегия за развитие и уникално съдържание за профилите ни в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Уебсайт, който е основна част от онлайн представянето ни, и съдържа информация за нашите изминали проекти, както и за интересни теми, които могат да бъдат полезни за нашите партньори. Рекламни материали, чрез които допълнително да утвърдим присъствието на бранда “КОМПАНИЯТА”.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: Започвайки от една споделена идея, КОМПАНИЯТА вече стои върху солидните основи на корпоративната си идентичност и скоростно набира популярност сред бизнесите на локално ниво. Независимо от сравнително краткото време, от което съществува, брандът разполага с портфолио от изпълнени проекти и списък с доволни партньори и клиенти. Това е предимство при запознанствата с нови бизнеси и е важна част от процеса по изграждане на доверие с хората, които проявяват интерес към услугите.

 

В динамичната, пренаситена с рекламни съобщения и бранд изявления модерна реалност, да бъдеш уникален е едно от най-големите предизвикателства за една компания.

 

Успешното реализиране и развитие на една бизнес идея е сериозно предизвикателство. Бизнес и финансовото планиране, административните задачи, ръководенето на екип, както и всички други свързани с тях процеси, са сложни и често времеемки процеси. Нерядко се случва собственици на бизнес, фокусирани върху тази част от развитието си, да не обърнат нужното време и усилия за изграждането на визията на собствения си бранд.

Целта на нашия екип е да покажем на партньорите си от какво значение е тяхната визия и как тя представя същността на това, което предлагат. Как чрез своята визуална идентичност и начина, по който брандът комуникира, марката бива запомнена. Как бранд идентичността предава на потребителите нужната информация за това, което те могат да очакват при контакта с бизнеса. Корпоративната идентичност е средството, с което бизнеса изпъква в тълпата и насочва клиентите към избора да използват неговите услуги или продукти.

 

 

Ние от Креативна агенция КОМПАНИЯТА влагаме усилия в това да помогнем за задоволяването на разнообразните нужди на своите клиенти, като се грижим за всичко – от стратегия до изпълнение на услуги в рекламната и визуалната страна на един бизнес. С помощта на КОМПАНИЯТА партньорите ни се фокусират върху бизнес и финансовата част, докато ние поемаме развитието на визията и отношението на бранда към клиентите.

Изградихме нашия бранд използвайки специализирана стратегия, чрез която определихме начина, по който искаме да се представим пред целевата ни публика. Успяхме прецизно да уловим уникалните черти, с които се различаваме от останалите креативни агенции. Поставихме ясна дефиниция на стойността, която добавяме към бизнесите на нашите партньори. Проучихме пазара и се фокусирахме върху определени канали за комуникация. Започнахме изграждането на уникално съдържание, специфично насочено към популяризиране на бранда и предаване информацията, важна за клиентите ни.

 

След като определихме качествата на марката “КОМПАНИЯТА” създадохме бранд стратегията, която следваме и продължаваме да развиваме и до този момент. Един от елементите от тази стратегия е избора да се позиционираме индиректно, комуникирайки качествата, които притежаваме ясно и конкретно. Също така за нас беше важно да покажем и уникалните си идеи, както и творческите си умения.

След като поставихме основите на нашия бранд, започнахме работа по създаване на визията. Бяха обсъдени различни възможни пътища за изграждането ѝ, минавайки през няколко различни вариации, се спряхме на версията, която най-добре се вписва във вече заложените бранд стратегия и качества на бранда. Създадохме визия, която включва в себе си ретро стил в комбинация с модерни елементи. Тази визуална идентичност е обвързана с основните вярвания, върху които е създадена КОМПАНИЯТА – не забравяме основите на рекламата, докато използваме модерни похвати и инструменти за постигането на оптимален, хармоничен резултат.

 

Най-точното доказателство за нашите умения са цялостната визия и развитие на бранда “КОМПАНИЯТА”. Всяка една от услугите, които предлагаме на нашите клиенти и партньори, е била използвана и продължава да бъде прилагана при развитието на нашата собствена бранд идентичност. Най-добрият начин да разберем кои са важните неща за партньорите ни е да поддържаме отлична комуникация с тях, във всеки един момент от взаимната ни работа.

Подобни проекти

Mussala Insurance Broker – Застрахователния брокер разчитащ на доверието

Създаване на съдържание за социални мрежи, в комбинация с печатна и външна реклама за популяризиране на бранда.

Sorelle Di Talento – Аксесоари за една модерна дама

Опаковъчен дизайн и услуги по печат.

Ресторанти БМ – С вкус на любов

Впечатляващо онлайн присъствие в рамките на няколко месеца.