fbpx

Mussala Insurance Broker – Застрахователния брокер разчитащ на доверието

Създаване на съдържание за социални мрежи, в комбинация с печатна и външна реклама за популяризиране на бранда.

Проектът
Анализът
Подобни проекти

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Последните 13 години, една компания се развива, оперирайки на ценностите, върху които е създадена. Това са Mussala Insurance Broker. Те се свързаха с нас с идеята да подобрят резултатите от тяхната маркетинг стратегия, обвързана с новите си продукти. Имайки план за действие, относно популяризирането на няколко нови застраховки и достигането до по-голяма публика в социалните мрежи, застрахователният брокер имаше нужда от партньор, с който да реализира цели си по оптимален начин.

РЕЗУЛТАТЪТ: Придържаща се към корпоративната идентичност външна и печатна реклама, както и съдържание, което допълнително представя визията на компанията в социалните мрежи и работи за достигане до 300 000+ човека онлайн и нови 4000+ харесвания на профилите си в социалните мрежи.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: Брандът Mussala Insurance Broker е по-лесно разпознаваем както онлайн, така и офлайн. Информацията за новите им услуги е поднесена достъпно, а в комбинация с доброто отношение на служителите им,  клиентите им получават ненадминато обслужване.

 

В България има над 300 застрахователни брокери и над 25 застрахователни компании. Когато един клиент има нужда от застраховка, той е изправен пред предизвикателството да избере най-подходящата компания, което от своя страна би затруднило взимането на решение. Поради тази причина Mussala Insurance Broker вече 13 години се стремят да бъдат честни и коректни, като основният принцип, върху който градят е именно доверието на клиентите им.

В офисите на Mussala Insurance Broker ще срещнете професионализъм, комбиниран с лъчезарни усмивки от всеки един техен служител. Те са информирани за най-новите тенденции от застрахователния свят. Предлагайки стандартните застраховки, от които повечето клиенти имат нужда, както и по-нестандартни, като авиационни, на плавателни съдове или финансови рискове, Mussala Insurance Broker могат да Ви предоставят сигурността, която търсите във всяка една ситуация.

Представянето на подобна информация на клиенти, както новини и факти относно застрахователния пазар, е предизвикателство. Разбирайки, че обществото търси по-личния контакт от компаниите, на които се доверява, Mussala Insurance Broker се свързаха с нас, за да изпълнят своята стратегия по най-добрия и креативен начин. Ние, от КОМПАНИЯТА, създадохме съдържание, което се вписва в тяхната бранд идентичност, и ги представя по достъпен и креативен начин пред клиентите им.

 

Mussala Insurance Broker се фокусират върху нуждите на техните клиенти и се опитват да представят продуктите си по достъпен начин. В процеса на работа ни с Mussala Insurance Broker, създадохме голям набор от външна и печатна реклама, и изпълнихме различни онлайн маркетингови кампании. Тези кампании включват спонсорирани информативни постове във Фейсбук и Инстаграм, както и информативна e-mail кампания относно наскоро случилата се пандемия COVID-19.

Освен пред широката публика, Mussala се позиционират успешно и в бизнес средите, където услугите им са предпочитани от много компании. За да допълнят професионалната си визия, ние направихме дизайн на рекламен стенд, с който се представиха на корпоративно бизнес мероприятие в София.

Подобни проекти

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Sorelle Di Talento – Аксесоари за една модерна дама

Опаковъчен дизайн и услуги по печат.

Бистро Амира – Новото старо?

Малка промяна във визията с голям ефект.