fbpx

Ресторанти БМ – С вкус на любов

Впечатляващо онлайн присъствие в рамките на няколко месеца.

Проектът
Анализът
Подобни проекти
 

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: БМ е верига ресторанти, базирани в град Варна и региона, създадена през 1997 година. С дългогодишен опит в бранша, екипът на БМ желае не просто да задържи текущата си позиция на пазара, но и да разшири въздействието си върху местната аудитория. Част от стратегията за това е засилване присъствието на бранда в онлайн пространството. Задачата на КОМПАНИЯТА е цялостната поддръжка и развитие на профилите на БМ в социалните медии, създаването на висококачествено съдържание за тях, както и провеждането на регулярни онлайн рекламни кампании.

РЕЗУЛТАТЪТ: Професионално изградено онлайн присъствие, съдържащо актуална информация за различните предложения в петте локации на БМ. Висококачествени снимки, видеа и рекламни съобщения, които изграждат визията на бранда пред над 200 000 човека от Варна и областта всеки месец. Продължителен растеж на Фейсбук и Инстаграм профилите на БМ, съпътстван от успешни рекламни кампании с крайна цел – установяване на допълнителен канал, чрез който клиентите да откриват ресторантите.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: БМ продължават партньорството си с КОМПАНИЯТА, разширявайки популярността си в онлайн пространството. Усилията в тази посока биват посрещани с позитивни отзиви в социалните медии, което допринася за изграждане на доверие между бранда и клиентите.

 

Началото на ресторанти БМ бива поставено през 1997 година. Още тогава екипът си поставя за цел веригата да се установи като една от най-разпознаваемите в бранша. В идните години БМ се превръща в емблематичен за град Варна бранд, предлагащ храна и обслужване на световно ниво.

Ресторанти БМ са известни с високото качество на храната си, както и с неповторимата обстановка и обслужване, които петте локации предлагат. Всеки един от ресторантите притежава уникална визия и атмосфера, съчетани с отличителните качества на бранда БМ.

 

Следвайки дългосрочната си стратегия за развитите, ресторанти БМ вземат решение да засилят онлайн присъствието си с помощта на КОМПАНИЯТА. Нашата задача е да поемем развитието на профилите на БМ в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. Методите, които използваме са професионална фотография, видео заснемане и обработка, както и оригинални рекламни съобщения. Основната цел е висока ангажираност от страна на настоящи и потенциални клиенти на веригата ресторанти. Следвайки изготвената стратегия за развитие, КОМПАНИЯТА пренася високото качество и отличната обстановка на ресторанти БМ в онлайн пространството.

Допълнителна услуга, която КОМПАНИЯТА извършва в партньорство с БМ, е и създаването и поддръжката на регулярни рекламни кампании в социалните мрежи. Целта на тези кампании е атрактивно представяне на нови, внимателно подбрани предложения от ресторантите.

 

Резултатът от нашите съвместни усилия се изразява в достигането до над 200 000 човека всеки месец чрез платформите Фейсбук и Инстаграм – комбинация от органичен трафик и спонсорирани рекламни публикации. Благодарение на усилията ни онлайн присъствието на БМ е ясно изразено, с постоянно нарастващ брой на достигнатите хора.

Партньорството между БМ и КОМПАНИЯТА продължава, работейки с общата идея да представим отличителното качество и вкус, които ресторантите предлагат, в онлайн пространството.

Подобни проекти

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Бистро Амира – Новото старо?

Малка промяна във визията с голям ефект.