fbpx

Sorelle Di Talento – Аксесоари за една модерна дама

Опаковъчен дизайн и услуги по печат.

Проектът
Анализът
Подобни проекти

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО: Sorelle Di Talento произвеждат и разпространяват дамски аксесоари. Дойдоха при нас с вече изграден продукт, който имаше нужда от красива опаковка която да го допълва, когато пристигне в ръцете на своя нов собственик.

РЕЗУЛТАТЪТ: Изграден цялостен пакет от кутия и благодарствена картичка, които предават качество, което отговаря на това на продукта, с който пристигат.

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО: Клиентите на Sorelle Di Talento биват пренесени в една луксозна среда, която представлява обещанието, че аксесоарът който са избрали ще ги краси и в най-важните им моменти.

 

Sorelle Di Talento имат линия от обемни ластици за коса тип скрънчи. Техният бизнес е предимно онлайн, а именно затова те желаят да предадат своята идентичност, когато клиентите им направят поръчка и продуктът пристигне при тях. Те се свързаха с КОМПАНИЯТА и имаха за идея да създадат опаковка за своя продукт, която да предава лукса на живо така, както бива представен в онлайн пространството.

С помощта на КОМПАНИЯТА, беше проектирана кутия за техния продукт, както и поздравителна картичка, която да е като допълнителна стъпка в изграждането на една връзка между бранда и клиента. Двата продукта, които КОМПАНИЯТА създаде, са направени от хартия с цвят слонова кост, която вдъхва чувство за луксозност в клиентите при тяхното получаване.

 

КОМПАНИЯТА пое ангажимента, да създаде проекта за двата продукта и да разговаря с различни подизпълнители, за да намери най-доброто предложение за реализиране на проекта. Също така се погрижи всичко да бъде наред с изпълнението, като пое дейностите по контрол на качеството във всяка една стъпка от процеса, било то вътрешно или при работата с подизпълнителите.

След приключването на производството, КОМПАНИЯТА достави готовия продукт на партньорите си от Sorelle Di Talento, а те останаха изключително удовлетворени от крайния резултат.

Подобни проекти

Mussala Insurance Broker – Застрахователния брокер разчитащ на доверието

Създаване на съдържание за социални мрежи, в комбинация с печатна и външна реклама за популяризиране на бранда.

КОМПАНИЯТА – Нашето лице, нашата идея

Реализирането на нашата идея и предизвикателствата, през които минахме.

Бистро Амира – Новото старо?

Малка промяна във визията с голям ефект.